Prepelič objavil in umaknil prestop v Olimpijo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Vzhajajoči zvezdnik slovenske košarke in član najboljše peterke na nedavno končanem evropskem prvenstvu do 20 let Klemen Prepelič je na svojem Facebook profilu predčasno objavil, da bo naslednja tri leta branil barve Olimpije. Košarkar je nato objavo hitro umaknil.
Oglej si celoten članek

Po pisanju spletnega portala Kosarka.si je Klemen Prepečič na svojem Facebook profilu za kratek čas objavil spodbudno vest za navijače košarkarjev Uniona Olimpije, da bo naslednja tri leta nosil zeleno-beli dres.

Košarkar, ki je lani pod trenersko taktirko Zmaga Sagadina blestel najprej v dresu Heliosa, pred kratkim pa še v dresu slovenske reprezentance do 20 let, je velika želja Ljubljančanov, ki si želijo še trojico mladih slovenskih reprezentantov, poleg Prepeliča še Rupnika, Pajića in Omića. Vsa četverica je že med pripravami za EP do 20 let izrazila željo, da bi kariero nadaljevala pri Unionu Olimpiji.

Devetnajstletni Prepelič je z objavo očitno dokončno potrdil prihod k zmajem in tako kot vse kaže končal ugibanja, da bi utegnil kariero nadaljevati kje drugje kot pri Olimpiji, kjer se bo lahko preizkusil tudi v Evroligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.