Šport > Košarka
18 ogledov

Prepelič objavil in umaknil prestop v Olimpijo

Klemen Prepelič Slovenija Francija evropsko prvenstvo do 20 let Anže Petkovšek
Vzhajajoči zvezdnik slovenske košarke in član najboljše peterke na nedavno končanem evropskem prvenstvu do 20 let Klemen Prepelič je na svojem Facebook profilu predčasno objavil, da bo naslednja tri leta branil barve Olimpije. Košarkar je nato objavo hitro umaknil.

Po pisanju spletnega portala Kosarka.si je Klemen Prepečič na svojem Facebook profilu za kratek čas objavil spodbudno vest za navijače košarkarjev Uniona Olimpije, da bo naslednja tri leta nosil zeleno-beli dres.

Košarkar, ki je lani pod trenersko taktirko Zmaga Sagadina blestel najprej v dresu Heliosa, pred kratkim pa še v dresu slovenske reprezentance do 20 let, je velika želja Ljubljančanov, ki si želijo še trojico mladih slovenskih reprezentantov, poleg Prepeliča še Rupnika, Pajića in Omića. Vsa četverica je že med pripravami za EP do 20 let izrazila željo, da bi kariero nadaljevala pri Unionu Olimpiji.

Devetnajstletni Prepelič je z objavo očitno dokončno potrdil prihod k zmajem in tako kot vse kaže končal ugibanja, da bi utegnil kariero nadaljevati kje drugje kot pri Olimpiji, kjer se bo lahko preizkusil tudi v Evroligi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.