Šport > Košarka
20 ogledov

Olimpija izplačala tri upnike

union olimpija navijači stožice Nik Rovan
Pri Unionu Olimpiji so se reči očitno začele premikati v za navijače želeno smer. Iz kluba so sporočili, da jim je uspelo poplačati obveznosti do treh tožečih igralcev, kar pomeni, da bo njen račun kmalu odblokiran.

"Unionu Olimpiji je vodstvo Evrolige na letošnji skupščini v Barceloni zaradi odprtih tožb nekdanjih igralcev pri arbitraži organizacije Fiba naložilo ultimat za poplačilo teh obveznosti do 20. julija 2012. Klubu je v teh dneh uspelo poplačati vse nastale obveznosti do trojice tožečih igralcev Vladimirja Golubovića, Edina Bavčića in Dušana Djordjevića, ki so zeleno-beli dres nosili v sezoni 2009/10. Po uradnem umiku Fibine blokade, ki se pričakuje v naslednjem tednu, se bo klubu znova odprla pravica do registracije novih igralcev, prav tako pa klub pričakuje obvestilo vodstva Evrolige o nadaljnjih postopkih za dokončno pridobitev evroligaške B-licence za prihodnjo sezono. O naslednjih korakih in dogodkih bomo športno javnost ažurno obveščali," so v obvestilu za javnost zapisali pri Unionu Olimpiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.