Prepričal ga bo, da pride v Liverpool

Foto: Profimedia Kylian Mbappe
Febinho želi v Liverpoolu nekdanjega soigralca Mbappeja.
Oglej si celoten članek

Da bi bil Liverpool v novi sezoni premier lige kos Manchestru Cityju in kaj velikega dosegel tudi v Evropi, se je v tem prestopnem roku že okrepil s Xherdanom Shaqirijem, vratarjem Alissonom Beckerjem in Febinhom. Slednji je za kar 45 milijonov evrov odškodnine prišel iz Monaca. Brazilski vezist pa si pri rdečih iz mesta Beatlov želi še svojega nekdanjega soigralca iz kneževine, Kyliana Mbappeja.

Real? Neymar se je že odločil

Mbappe je bil med najboljšimi posamezniki minulega svetovnega prvenstva. A mladi Francoz ima še veljavno pogodbo s PSG-jem, kateremu se je pridružil pred lansko sezono. "Rekel je, da bo še eno sezono ostal pri PSG-ju, a jaz ga bom počasi poskušal prepričati, da pride k nam v Liverpool," je dejal Fabinho. V Parizu bo vsaj še eno sezono ostal tudi Neymar, ki se ga je več tednov povezovalo z Realom.

Nakup Najdražji vratar v zgodovini nogometa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.