Presenečeni s koliko kilogrami se je vrnil Jokić

Foto: Epa
Foto: Epa
Tedni v domovini so se poznali na tehtnici.
Oglej si celoten članek

Srbski košarkarski zvezdnik Nikola Jokić se je na priprave ekipe Denver Nuggets vrnil s 15 kilogrami viška. Tehtnica je pokazala, da ima trenutno 128 kilogramov, pred minulo sezono pa je ob prihodu na trening kamp tehtal 'le' 113 kilogramov. 

V franšizi iz Kolorada so negativno presenečeni, še zlasti zaradi dejstva, da se je po prekinitvi zaradi koronavirusa Srb v mehurček v Orlandu vrnil z zavidljivo postavo. V premoru je soigralec slovenskega reprezentanta Vlatka Čančarja namreč spremenil prehrambene navade in precej delal na fizični pripravljenosti. Tokrat je njegovo prebivanje v domovini imelo nasproten učinek. Jokić se je v tem času tudi oženil.

Prvo tekmo v predsezoni bodo Nuggets odigrali 11. decembra, ko bo njihov tekmec moštvo Golden State Warriors. Denver je v končnici minule sezone sicer zaigral v finalu zahodne konference, ko so ga premagali kasnejši prvaki Los Angeles Lakers. Jokić je v sezoni 2019/20 v povprečju dosegal po 19.9 točke, 9.7 skoka in sedem asistestence na tekmo.

Liga NBA Dončić v tej sezoni brez All Star tekme

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.