Šport > Košarka
3235 ogledov

Presenečeni s koliko kilogrami se je vrnil Jokić

Nikola Jokić Epa
Tedni v domovini so se poznali na tehtnici.

Srbski košarkarski zvezdnik Nikola Jokić se je na priprave ekipe Denver Nuggets vrnil s 15 kilogrami viška. Tehtnica je pokazala, da ima trenutno 128 kilogramov, pred minulo sezono pa je ob prihodu na trening kamp tehtal 'le' 113 kilogramov. 

V franšizi iz Kolorada so negativno presenečeni, še zlasti zaradi dejstva, da se je po prekinitvi zaradi koronavirusa Srb v mehurček v Orlandu vrnil z zavidljivo postavo. V premoru je soigralec slovenskega reprezentanta Vlatka Čančarja namreč spremenil prehrambene navade in precej delal na fizični pripravljenosti. Tokrat je njegovo prebivanje v domovini imelo nasproten učinek. Jokić se je v tem času tudi oženil.

Prvo tekmo v predsezoni bodo Nuggets odigrali 11. decembra, ko bo njihov tekmec moštvo Golden State Warriors. Denver je v končnici minule sezone sicer zaigral v finalu zahodne konference, ko so ga premagali kasnejši prvaki Los Angeles Lakers. Jokić je v sezoni 2019/20 v povprečju dosegal po 19.9 točke, 9.7 skoka in sedem asistestence na tekmo.

luka dončić Liga NBA Šport Dončić v tej sezoni brez All Star tekme

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice