Presenečenje iz Kanade na naboru NBA

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Moštvo Cleveland Cavaliers, ki nastopa v severnoameriški košarkarski ligi NBA, je na naboru presenetilo vse zbrane in kot prvega izbralo Anthonyja Bennetta, ki pred izborom ni bil med favoriti.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletni krilni center, sicer Kanadčan, igra za univerzo UNVL, za katero je v povprečju dosegal 16,1 točke in 8,1 skoka.

Drugi izbor je pripadel Orlandu, ki je izbral Victorja Oladipa,Washington pa se je kot tretji odločil za Otta Porterja. Nerlens Noel, center Kentuckyja in prvi favorit letošnjega nabora lige NBA, je prišel na vrsto kot šesti, izbral pa ga je New Orleans, ki ga je že poslal v Philadelphio, v zameno pa se k pelikanom seli Jrue Holiday.

"Presenečen sem tako kot vsi ostali," so bile prve besede Anthonyja Bennetta, nato pa je dodal: "Zame ni dnevnega reda. Želim biti uspešen, osvojiti prvenstvo in samo zmagovati tekme."

Od evropskih igralcev je bil kot prvi izbran Ukrajinec Oleksej Len, ki bo igral za Phoenix, moštvo slovenskega reprezentanta Gorana Dragiča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.