Prestop Beckhama padel v vodo

Foto: Žurnal24 null
Prestop angleškega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama v londonski Tottenham je zaradi visoke zavarovalnine padel v vodo. Anglež bo s Tottenhamom le treniral.
Oglej si celoten članek

David Beckham, napadalec ameriškega Galaxyja iz Los Angelesa, v ameriškem zimskem premoru ne bo zaigral za Londončane, bo pa za zdaj vsaj treniral z njimi. "Pomembno je, da ohranim pripravljenost na najvišji ravni, medtem ko v ZDA ni tekem," je za spletno stran svojega nesojenega začasnega kluba dejal Beckham. Nekdanji kapetan angleške reprezentance je v zadnjih sezonah zimski premor v ZDA izkoriščal za selitev v Evropo. Medtem ko je lani igral za Milan, si je zdaj zaželel vrnitve v domovino, a se je zapletlo pri denarju.

Trener Tottenhama Harry Redknapp si je zelo prizadeval za to, da bi Beckhama pridobil v svojo ekipo. "David je odličen igralec in rad bi ga videl v svoji ekipi," je dejal. Zdaj to ne bo mogoče, njegov ameriški klub je zaradi slabih izkušenj - lani se je Beckham prav v Milanu poškodoval - zahteval visoko zavarovalnino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.