Šport > Nogomet
14 ogledov

Prestop Beckhama padel v vodo

null Žurnal24 main
Prestop angleškega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama v londonski Tottenham je zaradi visoke zavarovalnine padel v vodo. Anglež bo s Tottenhamom le treniral.

David Beckham, napadalec ameriškega Galaxyja iz Los Angelesa, v ameriškem zimskem premoru ne bo zaigral za Londončane, bo pa za zdaj vsaj treniral z njimi. "Pomembno je, da ohranim pripravljenost na najvišji ravni, medtem ko v ZDA ni tekem," je za spletno stran svojega nesojenega začasnega kluba dejal Beckham. Nekdanji kapetan angleške reprezentance je v zadnjih sezonah zimski premor v ZDA izkoriščal za selitev v Evropo. Medtem ko je lani igral za Milan, si je zdaj zaželel vrnitve v domovino, a se je zapletlo pri denarju.

Trener Tottenhama Harry Redknapp si je zelo prizadeval za to, da bi Beckhama pridobil v svojo ekipo. "David je odličen igralec in rad bi ga videl v svoji ekipi," je dejal. Zdaj to ne bo mogoče, njegov ameriški klub je zaradi slabih izkušenj - lani se je Beckham prav v Milanu poškodoval - zahteval visoko zavarovalnino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.