Prestop med italijanskima velikanoma

Foto: Epa Gonzalo Higuain
Zaradi Cristiana Ronalda moral zamenjati klub.
Oglej si celoten članek

Napadalec argentinske nogometne reprezentance Gonzalo Higuain je že v Milanu na zdravniškem pregledu, ko se dogovarja za slovo od torinskega Juventusa in selitev k tekmecu v serie A, Milanu.

"Zame se začenja nova pustolovščina," je dejal Higuain za italijansko agencijo Anso, medtem ko so v spletni izdaji časnika Gazzetta dello Sport objavili videoposnetek napadalčevega prihoda v Milano.

Tridesetletnik bo zamenjal sredino, saj morajo pri Juventusu narediti prostor v moštvu ter sanirati proračun po nakupu Portugalca Cristiana Ronalda iz madridskega Reala. Higuain se bo sprva Milanu pridružil kot posojen igralec, nato pa bodo imeli rossoneri možnost, da ga odkupijo.

Ronaldo je Juventus stal 112 milijonov evrov, s čimer je povišal rekordni prestop v italijanskem prvenstvu - poprej je bil rekorder prav Higuain, za katerega je Juve leta 2016 Napoliju odštel 90 milijonov evrov.

Prestopi Velik posel med Juventusom in Milanom

Juventus in Milan sta se dogovorila tudi za menjavo branilcev. Le po letu dni se v Torino vrača Leonardo Bonucci, v nasprotno smer pa se je podal izjemno nadarjeni Mattia Caldara.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.