Šport > Nogomet
2823 ogledov

Velik posel med Juventusom in Milanom

gonzalo higuain Epa
Velikana udeležena v menjavo nogometašev.

Po poročanju številnih medijev sta se AC Milan in Juventus dogovorila za veliko menjavo. Mattia Caldara in Gonzalo Higuain naj bi se preselila v MIlano, Leonardo Bonucci pa bi se po enem letu igranja za rdeče-črne znova vrnil v Torino.

Vrednost Bonuccija in Caldare kluba ocenjujeta na približno 40 milijonov evrov, šlo naj bi tako za neposredno menjavo, po zapisih v La Gazzetta dello Sport pa bi se v drugem poslu med velikanoma Higuain preselil v glavno mesto Lombardije za 54 milijonov. Argentinec se bo moral posloviti po prihodu Cristiana Ronalda, saj Torinčani menijo, da ga ne potrebujejo več, bremeni pa jih tudi visoka plača, ki jo ima napadalec. Zato je bilo Higuainu sporočeno, naj si poišče novo sredino.

Bonucci se sicer pred letom dni z Juventusom ni razšel na najboljši način, ob povratku ga bo čakal vsaj nekoliko neprijazen sprejem.

Nekateri privrženci stare dame niso zadovoljni tudi z dejstvom, da bi zelo obetavnega Caldaro, ki sicer za belo-črne še ni odigral tekme, a je kot posojen nogometaš blestel pri Atalanti, zamenjali s precej starejšim Bonuccijem.

Povprečna starost začetne enajsterice pri Juventusu se je sicer znatno povečala tudi s prihodom Ronalda, ki je dopolnil 33 let.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice