Pretep na tekmi Dallas Mavericks

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Na tekmi poletne lige so zapele pesti med košarkarji Dallas Mavericks in Scramento Kings.
Oglej si celoten članek

Medtem ko Luka Dončić uživa z zasluženih počitnicah, se nekateri manj etablirani košarkarji njegovega moštva Dallas Mavericks dokazujejo na tekmah poletne NBA lige.

Na obračunu s Sacramento Kings, ki so ga mladi telički izgubili s 70:86, je prišlo do neljubega incidenta, v katerega je bil vpleten Eugene Omoruyi, sicer član Dallasove razvojne ekipe Texas Legends.

Omoruyi je tri minute pred koncem pri zaostanku njegovega moštva z 61:79 storil zelo grob prekršek (flagrant 2) nad letečim Chimeziejem Metujem, ki je trdo pristal na tleh.

Razjarjeni Metu je skočil na noge in košarkarja Dallasa s pestjo brezkompromisno zadel v obraz. Izgledalo je že, da bo Omoruyi ohranil mirno kri, a si je že trenutek zatem premislil in tudi on krenil v napad.

Foto: Print Screen

Nadaljnje obračunavanje so jima preprečili soigralci. Oba košarkarja je zaradi incidenta doletela izključitev.

"Ali je Metu ravnal pravilno? Ne. Vendar mu stojimo ob strani ga podpiramo," je svojemu košarkarju v bran stopil trener razvojne ekipe Sacramenta Bobby Jackson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.