Šport > Košarka
23789 ogledov

Pretep na tekmi Dallas Mavericks

Print Screen
Na tekmi poletne lige so zapele pesti med košarkarji Dallas Mavericks in Scramento Kings.

Medtem ko Luka Dončić uživa z zasluženih počitnicah, se nekateri manj etablirani košarkarji njegovega moštva Dallas Mavericks dokazujejo na tekmah poletne NBA lige.

Na obračunu s Sacramento Kings, ki so ga mladi telički izgubili s 70:86, je prišlo do neljubega incidenta, v katerega je bil vpleten Eugene Omoruyi, sicer član Dallasove razvojne ekipe Texas Legends.

Omoruyi je tri minute pred koncem pri zaostanku njegovega moštva z 61:79 storil zelo grob prekršek (flagrant 2) nad letečim Chimeziejem Metujem, ki je trdo pristal na tleh.

Razjarjeni Metu je skočil na noge in košarkarja Dallasa s pestjo brezkompromisno zadel v obraz. Izgledalo je že, da bo Omoruyi ohranil mirno kri, a si je že trenutek zatem premislil in tudi on krenil v napad.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Nadaljnje obračunavanje so jima preprečili soigralci. Oba košarkarja je zaradi incidenta doletela izključitev.

"Ali je Metu ravnal pravilno? Ne. Vendar mu stojimo ob strani ga podpiramo," je svojemu košarkarju v bran stopil trener razvojne ekipe Sacramenta Bobby Jackson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.