Pretep navijača in maskote

Foto: Žurnal24 Ravsanje navijača Clevelanda in maskote Utaha. (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Časi Clevelanda v NBA brez dvoma niso rožnati, zato njihovim navijačem nikakor ni do šale, še posebej, če jim maskota nasprotne ekipe nadene napis Zguba sem. Varnostniki so zatajili in ...
Oglej si celoten članek
Video navijaško-medvedjega obračuna najdete tukajle.

Zgodilo se je v petek na tekmi med Utahom in Clevelandom (121:99), ko se je po tribunah sprehajal medved, maskota moštva Jazz, s tablo Zguba sem v rokah. Hote ali pa tudi ne je prisedel k enemu navijačev Clevelanda in pokazal nanj, namigujoč na povezavo s svojo tablo. Možaku potegavščina ni bila niti najmanj všeč in medvedu je prisolil nekaj krepkih. Navijača so kmalu odpeljali varnostniki, ob tem pa storili strateško napako, da niso bili pozorni, ko jim je ta ob nadaljnjem medvedjem izzivanju ušel in sledila je srborita predstava za gledalce na sredini igrišča. Kmalu so se varnostniki vsaj malenkostno oprali krivdo zaradi svoje napake in razgreteža spravili narazen.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.