Šport > Košarka
18 ogledov

Pretep navijača in maskote

Ravsanje navijača Clevelanda in maskote Utaha. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Časi Clevelanda v NBA brez dvoma niso rožnati, zato njihovim navijačem nikakor ni do šale, še posebej, če jim maskota nasprotne ekipe nadene napis Zguba sem. Varnostniki so zatajili in ...
Video navijaško-medvedjega obračuna najdete tukajle.

Zgodilo se je v petek na tekmi med Utahom in Clevelandom (121:99), ko se je po tribunah sprehajal medved, maskota moštva Jazz, s tablo Zguba sem v rokah. Hote ali pa tudi ne je prisedel k enemu navijačev Clevelanda in pokazal nanj, namigujoč na povezavo s svojo tablo. Možaku potegavščina ni bila niti najmanj všeč in medvedu je prisolil nekaj krepkih. Navijača so kmalu odpeljali varnostniki, ob tem pa storili strateško napako, da niso bili pozorni, ko jim je ta ob nadaljnjem medvedjem izzivanju ušel in sledila je srborita predstava za gledalce na sredini igrišča. Kmalu so se varnostniki vsaj malenkostno oprali krivdo zaradi svoje napake in razgreteža spravili narazen.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.