Pretep po koncu tekme

Foto: Anže Petkovšek maribor olimpija ljudski vrt prva liga
Po derbiju je bilo vroče tudi v tunelu stadiona.
Oglej si celoten članek

Olimpija je na velikem derbiju v Ljudskem vrtu s 3:2 premagala Maribor in si priigrala dve točki prednosti pred zadnjima dvema koloma slovenskega prvenstva. Ljubljanski nogometaši so se veselili vseh treh osvojenih točk, po potezi napadalca Issaha Abassa pa je prišlo do prerivanja v tunelu.

Ganec, ki se je med dvobojem naposlušal precej žaljivk, se ob odhodu z zelenice namreč ni uspel zadržati, prijel se je za mednožje in se obrnil proti mariborskim navijačem. Ti so po pričakovanjih odreagirali, ob besnenju množice pa so morali posredovati tudi varnostniki.

Posledica vsega je bilo tudi obračunavanje med igralci v tunelu.


"Kot so nam zaupali zanesljivi viri, je prišlo do prerivanja, padali so celo udarci, Abassa, ki je zakuhal incident, pa je iz gneče odvlekel kar sekretar Maribora Uroš Jurišič. Z namenom, da bi ga rešil ..." so o dogodku zapisali pri Ekipi. 

"Abass je pokazal gesto, ki za nogometaša ni sprejemljiva, in jih dobil po glavi," je za Sportal izjavil izkušeni zvezni igralec Olimpije Rok Kronaveter o dogajanju v tunelu. "Da se je Afričan vedel nespoštljivo, je presodil tudi kapetan Olimpije Branko Ilić in afriškemu soigralcu v slačilnici povedal nekaj krepkih," so še zapisali pri Sportalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 05:55 21. Maj 2018.

    Fusbal z zakonom prepovedat,dokler vseh "vodenoglavcev" ne sreča pamet in bojo kulturno navijali na tekmah.Za zgled naj si ogledajo hokejske …

  • 19:39 20. Maj 2018.

    Žalostno da nekaj bedakov uniči lep športni dogodek.

  • 19:33 20. Maj 2018.

    A oni divjaki ,ki ga zmerjajo celo tekmo so pa angelčki????,jaz bi vsem prepovedala hodit na tekme,a je kurjenje bakel …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.