Šport > Nogomet
6648 ogledov

Pretep po koncu tekme

maribor olimpija ljudski vrt prva liga Anže Petkovšek
Po derbiju je bilo vroče tudi v tunelu stadiona.

Olimpija je na velikem derbiju v Ljudskem vrtu s 3:2 premagala Maribor in si priigrala dve točki prednosti pred zadnjima dvema koloma slovenskega prvenstva. Ljubljanski nogometaši so se veselili vseh treh osvojenih točk, po potezi napadalca Issaha Abassa pa je prišlo do prerivanja v tunelu.

Ganec, ki se je med dvobojem naposlušal precej žaljivk, se ob odhodu z zelenice namreč ni uspel zadržati, prijel se je za mednožje in se obrnil proti mariborskim navijačem. Ti so po pričakovanjih odreagirali, ob besnenju množice pa so morali posredovati tudi varnostniki.

Posledica vsega je bilo tudi obračunavanje med igralci v tunelu.


"Kot so nam zaupali zanesljivi viri, je prišlo do prerivanja, padali so celo udarci, Abassa, ki je zakuhal incident, pa je iz gneče odvlekel kar sekretar Maribora Uroš Jurišič. Z namenom, da bi ga rešil ..." so o dogodku zapisali pri Ekipi. 

"Abass je pokazal gesto, ki za nogometaša ni sprejemljiva, in jih dobil po glavi," je za Sportal izjavil izkušeni zvezni igralec Olimpije Rok Kronaveter o dogajanju v tunelu. "Da se je Afričan vedel nespoštljivo, je presodil tudi kapetan Olimpije Branko Ilić in afriškemu soigralcu v slačilnici povedal nekaj krepkih," so še zapisali pri Sportalu.

Komentarjev 4
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 05:55 21.maj 2018.

    Fusbal z zakonom prepovedat,dokler vseh "vodenoglavcev" ne sreča pamet in bojo kulturno navijali na tekmah.Za zgled naj si ogledajo hokejske tekme na SP!!

  • 03a22797237ce84cc413aa3240ab4331bd637aab 19:39 20.maj 2018.

    Žalostno da nekaj bedakov uniči lep športni dogodek.

  • Pepi 19:33 20.maj 2018.

    A oni divjaki ,ki ga zmerjajo celo tekmo so pa angelčki????,jaz bi vsem prepovedala hodit na tekme,a je kurjenje bakel navijanje??,zame ne,a je razbijanje in uničevanje tuje lastnine po mestu,navijanje???,zame ne,a je medsebojno zmerjanje in pretepanje,navijanje,zame ne,vglavnem,tej divjaki nimajo veze ...prikaži več z športom,jaz bi jih zaprla vse na eno tribuno,pa naj se izživljajo med sabo,kmalu bi jih mnilo,ne pa tako,da jih ščiti policija,tako ene kot druge