Pretep v Serie A! Zabil iz enajstmetrovke, nato se stepel z vratarjem

Foto: Profimedia Robin Olsen in Gianluca Lapadula Foto: Profimedia Robin Olsen in Gianluca Lapadula Foto: Profimedia Robin Olsen in Gianluca Lapadula Foto: Profimedia Robin Olsen in Gianluca Lapadula
Lecce je iz enajstmetrovke znižal zaostanek, nato pa je "eksplodiralo".
Oglej si celoten članek

Nogometaši Leccea in Cagliarija so se v 13. krogu Serie A razšli z neodločenim izidom 2:2, tekmo pa je zaznamoval pretep v zaključku tekme.

Foto: Profimedia Robin Olsen in Gianluca Lapadula

Gostje iz Cagliarija, katerim odlično kaže v prvenstvu, saj so na izjemnem 4. mestu, so povedli že z 2:0 po zadetkih Joao Pedra v 30. in Radje Nainggolana v 67. minuti. A so domačini, ki so se pred začetkom tekme nahajali celo na mestih, ki vodijo v nižji rang tekmovanja, uspeli izid izenačiti preko starega znanca slovenskih zelenic Gianluce Lapadule, ki je zadel v 83. minuti iz enajstmetrovke, ter Marca Calderonija, ki je v sodniškem podaljšku postavil končni izid tekme.

Zanimivo je, da je tekmo predčasno končala kar trojica nogometašev, saj je najprej Fabrizio Cacciatore z roko igral v svojem kazenskem prostoru, dobil rdeči karton ter domačinom omogočil najstrožjo kazen, nato pa se je šele resnično "zakuhalo". Lapadula je enajstmetrovko pretvoril v zadetek, vratar Cagliarija Robin Olsen pa je žogo nato brcnil daleč proč, kar je razjezilo strelca zadetka, ki je fizično obračunal z nasprotnim vratarjem. Sodnik Maurizio Mariani se je odločil, da oba predčasno pošlje pod prho.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.