Šport > Nogomet
1501 ogledov

Pretep v Serie A! Zabil iz enajstmetrovke, nato se stepel z vratarjem

Robin Olsen in Gianluca Lapadula
1/4
Profimedia
Lecce je iz enajstmetrovke znižal zaostanek, nato pa je "eksplodiralo".

Nogometaši Leccea in Cagliarija so se v 13. krogu Serie A razšli z neodločenim izidom 2:2, tekmo pa je zaznamoval pretep v zaključku tekme.

Robin Olsen in Gianluca Lapadula | Avtor: Profimedia Profimedia

Gostje iz Cagliarija, katerim odlično kaže v prvenstvu, saj so na izjemnem 4. mestu, so povedli že z 2:0 po zadetkih Joao Pedra v 30. in Radje Nainggolana v 67. minuti. A so domačini, ki so se pred začetkom tekme nahajali celo na mestih, ki vodijo v nižji rang tekmovanja, uspeli izid izenačiti preko starega znanca slovenskih zelenic Gianluce Lapadule, ki je zadel v 83. minuti iz enajstmetrovke, ter Marca Calderonija, ki je v sodniškem podaljšku postavil končni izid tekme.

Zanimivo je, da je tekmo predčasno končala kar trojica nogometašev, saj je najprej Fabrizio Cacciatore z roko igral v svojem kazenskem prostoru, dobil rdeči karton ter domačinom omogočil najstrožjo kazen, nato pa se je šele resnično "zakuhalo". Lapadula je enajstmetrovko pretvoril v zadetek, vratar Cagliarija Robin Olsen pa je žogo nato brcnil daleč proč, kar je razjezilo strelca zadetka, ki je fizično obračunal z nasprotnim vratarjem. Sodnik Maurizio Mariani se je odločil, da oba predčasno pošlje pod prho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice