Šport > Nogomet
5876 ogledov

Ronaldo izzval veliko polemiko v Italiji, navijači besnijo

cristiano ronaldo Epa
Nad Cristiana Ronalda se je vsul plaz kritik zaradi domnevnega simuliranja v zaključku tekme z Genoo.

Cristiano Ronaldo je postal veliki junak Juventusa, ko je v globoko v sodnikovem podaljšku priigral enajstmetrovko in nato z bele točke dosegel odločilni zadetek za zmago proti Genoi (2:1).

Stara dama je po zaslugi treh točk spet zasedla prvo mesto ligaške lestvice, kamor se je nad torkovo zmago nad Brescio (2:1) začasno povzpel Inter.

Nad Ronalda se je po zmagu nad Genoo vsul plaz kritki, ker naj bi, vsaj tako so prepričani številni navijači, na sramoten način prelisičil glavnega sodnika in najstrožjo kazen priigral z očitnim simuliranjem.

Sinu v brk Šport Ronaldova tekmovalnost ne pozna meja

Do spornega trenutka je prišlo v 95. minuti, ko je Ronaldo v enem izmed zadnjih napadov na tekmi padel ob prvem stiku z gostujočim nogometašem.

Mnenja o tem, ali je šlo za najstrožjo kazen, so sicer deljena, a vseeno prevladuje prepričanje da se je sloviti nogometaš izkazal kot pravi hollywoodski igralec.

Sodniška odločitev je obveljala tudi po pregledu z videotehnologijo (VAR).

 | Avtor: Epa Epa

Razplet tekme je bil še bolj boleč za Genoo, ker se je od 51. minute z nogometašem manj uspešno upirala prvaku, nato v zadnjih sekundah ostala brez točke.

Portugalski napadalec je bil na družbenih omrežjih tarča ostrih kritik, odločitev o tem, ali so bile te upravičene, pa prepuščamno vam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.