Pretepač Krstić tri tekme na hladnem

Foto: Žurnal24 Znameniti stol, ki ga je zalučal Nenad Krstić in tudi zato dobil tri tekme prepo
Razpletla se je usoda srbskih in grških košarkarskih "pretepačev", ki bi lahko vplivala tudi na slovensko reprezentanco. Krstiću tri, Teodosiću, Schortsanitisu in Fotsisu dve tekmi kazni.
Oglej si celoten članek

Mednarodna košarkarska zveza (Fiba) je srbskega košarkarja Nenada Krstića kaznovala s prepovedjo nastopanja na treh tekmah, ker je minuli teden v pretepu na tekmi med srbsko in grško reprezentanco vrgel stol v tekmeca. Po dve tekmi prepovedi pa so dobili še Srb Miloš Teodosić ter Grka Antonis Fotsis in Sofoklis Schortsanitis. Fiba je prav tako finančno kaznovala obe nacionalni zvezi. Vsi kaznovani imajo še možnost pritožbe.

Tako Srbija kot Grčija bosta nastopili na svetovnem prvenstvu, ki se v Turčiji začne konec tedna. Srbi bodo igrali v skupini A skupaj z Argentino, Avstralijo, Nemčijo, Angolo in Jordanijo, Grki pa v skupini C skupaj s Turčijo, Portorikom, Rusijo, Kitajsko in Slonokoščeno obalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.