Šport > Košarka
25 ogledov

Pretepač Krstić tri tekme na hladnem

Znameniti stol, ki ga je zalučal Nenad Krstić in tudi zato dobil tri tekme prepo Žurnal24 main
Razpletla se je usoda srbskih in grških košarkarskih "pretepačev", ki bi lahko vplivala tudi na slovensko reprezentanco. Krstiću tri, Teodosiću, Schortsanitisu in Fotsisu dve tekmi kazni.

Mednarodna košarkarska zveza (Fiba) je srbskega košarkarja Nenada Krstića kaznovala s prepovedjo nastopanja na treh tekmah, ker je minuli teden v pretepu na tekmi med srbsko in grško reprezentanco vrgel stol v tekmeca. Po dve tekmi prepovedi pa so dobili še Srb Miloš Teodosić ter Grka Antonis Fotsis in Sofoklis Schortsanitis. Fiba je prav tako finančno kaznovala obe nacionalni zvezi. Vsi kaznovani imajo še možnost pritožbe.

Tako Srbija kot Grčija bosta nastopili na svetovnem prvenstvu, ki se v Turčiji začne konec tedna. Srbi bodo igrali v skupini A skupaj z Argentino, Avstralijo, Nemčijo, Angolo in Jordanijo, Grki pa v skupini C skupaj s Turčijo, Portorikom, Rusijo, Kitajsko in Slonokoščeno obalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.