Pretepel sina z vejo, ostal brez sezone

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Poklicni igralec ameriškega nogometa Adrian Peterson do 15. aprila 2015 ne bo smel nastopati za svoje moštvo v ligi NFL Minnesota Vikings.
Oglej si celoten članek

Adrian Peterson si je suspenz prislužil, ker je svojega štiriletnega sina pretepel z vejo. V svoj zagovor je dejal, da je bil tudi sam v mladosti vzgajan na podoben način.

Petersona bi lahko zaradi nasilja nad sinom doletela še hujša kazen, a se je pred tem pogodil z državnim tožilstvom v zvezni državi Teksas in se tako izognil zaporni kazni, saj je dejanje priznal. 

Brez letošnje sezone

Zvezdnik ameriškega nogometa v ligi NFL Peterson se je na sodbo združenja lige sicer pritožil, a je vodstvo NFL pritožbo 29-letnemu igralcu zavrnilo. Peterson tako do 15. aprila ne bo smel igrati za svojo ekipo iz Minnesote. Šele po tem datumu bodo iz NFL sporočili, kdaj bo smel spet zaigrati. V letošnji sezoni odlični "running back" tako ne bo več nastopal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.