Šport
17 ogledov

Pretepel sina z vejo, ostal brez sezone

Adrian Peterson Reuters
Poklicni igralec ameriškega nogometa Adrian Peterson do 15. aprila 2015 ne bo smel nastopati za svoje moštvo v ligi NFL Minnesota Vikings.

Adrian Peterson si je suspenz prislužil, ker je svojega štiriletnega sina pretepel z vejo. V svoj zagovor je dejal, da je bil tudi sam v mladosti vzgajan na podoben način.

Petersona bi lahko zaradi nasilja nad sinom doletela še hujša kazen, a se je pred tem pogodil z državnim tožilstvom v zvezni državi Teksas in se tako izognil zaporni kazni, saj je dejanje priznal. 

Brez letošnje sezone

Zvezdnik ameriškega nogometa v ligi NFL Peterson se je na sodbo združenja lige sicer pritožil, a je vodstvo NFL pritožbo 29-letnemu igralcu zavrnilo. Peterson tako do 15. aprila ne bo smel igrati za svojo ekipo iz Minnesote. Šele po tem datumu bodo iz NFL sporočili, kdaj bo smel spet zaigrati. V letošnji sezoni odlični "running back" tako ne bo več nastopal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.