Prevc: Lahti se me izogiba

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski skakalci se bodo danes v Lahtiju s tekmeci pomerili na ekipni tekmi.
Oglej si celoten članek

"Lahti se me še vedno izogiba, da bi tu stopil na stopničke. Bo treba tu res odlično skakati, da bodo prišle do mene oziroma jaz do njih. Nova priložnost je že na ekipni tekmi, štirje smo na rampi in če odlično opravimo svojo nalogo smo marsičesa sposobni. Čeprav po današnjih rezultatih mogoče ne izgleda tako, se lahko pri skokih iz dneva v dan veliko spremeni,'' je po posamični tekmi v Lahtiju dejal prvi skakalec sezone Peter Prevc, ki je tokrat osvojil peto mesto. Na dvajseti tekmi v sezoni je šele četrtič ostal brez uvrstitve na zmagovalni oder.

Slovenski skakalci se bodo ob 16.30 s tekmeci sicer znova merili na moštveni tekmi. V tej sezoni so bile doslej na sporedu štiri ekipne preizkušnje, slovenski skakalci pa so se dvakrat prebili na stopničke. Novembra so bili drugi v Willingenu, na začetku tega meseca pa so v postavi Jurij Tepeš, Domen Prevc, Robert Kranjec in Peter Prevc zmagali v Oslu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.