Šport
68 ogledov

Prevc: Lahti se me izogiba

Peter Prevc Lahti EPA
Slovenski skakalci se bodo danes v Lahtiju s tekmeci pomerili na ekipni tekmi.

"Lahti se me še vedno izogiba, da bi tu stopil na stopničke. Bo treba tu res odlično skakati, da bodo prišle do mene oziroma jaz do njih. Nova priložnost je že na ekipni tekmi, štirje smo na rampi in če odlično opravimo svojo nalogo smo marsičesa sposobni. Čeprav po današnjih rezultatih mogoče ne izgleda tako, se lahko pri skokih iz dneva v dan veliko spremeni,'' je po posamični tekmi v Lahtiju dejal prvi skakalec sezone Peter Prevc, ki je tokrat osvojil peto mesto. Na dvajseti tekmi v sezoni je šele četrtič ostal brez uvrstitve na zmagovalni oder.

Slovenski skakalci se bodo ob 16.30 s tekmeci sicer znova merili na moštveni tekmi. V tej sezoni so bile doslej na sporedu štiri ekipne preizkušnje, slovenski skakalci pa so se dvakrat prebili na stopničke. Novembra so bili drugi v Willingenu, na začetku tega meseca pa so v postavi Jurij Tepeš, Domen Prevc, Robert Kranjec in Peter Prevc zmagali v Oslu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.