Prevc: Najboljši trenutek v življenju!

Foto: EPA
Foto: EPA
V kazahstanskem Almatyju so v čast Petra Prevca, novega zmagovalca svetovnega pokala, še drugič v dveh dneh zaigrali Zdravljico.
Oglej si celoten članek

Peter Prevc si je s svojo drugo zmago v Almatyju šest tekem pred koncem zagotovil skupno zmago v svetovnem pokalu. Čeprav si je že zagotovil veliki kristalni globus, bo lovoriko prejel po zadnji tekmi sezone v Planici. 

"To je najboljši trenutek v mojem življenju! Neverjetno je, kako je potekala ta sezona. Sedaj sem sproščen," je takoj po tekmi pred mikrofoni FIS povedal Prevc, ki je v Almatyju poleg velikega kristalnega globusa dosegel še nekaj drugih mejnikov.

Da bo 23-letnik iz Dolenje vasi skupni zmagovalec svetovnega pokala, je bilo jasno že nekaj tednov, čeprav je imel pretekli teden v Lahtiju in Kuopiu nekaj težav.

"Končno.Na Finskem sem se veliko bolj mučil, kot tukaj (v Almatyju, op. a.). Tukaj sem šel na hrib z veliko več samozavesti, kar je bilo dobro, saj sem užival v tekmovanju," je dodal slovenski šampion, preden so mu sredi Azije zaigrali Zdravljico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:17 28. Februar 2016.

    FENOMENALEN SKAKALEC.

  • 15:19 28. Februar 2016.

    Zasluženo, in čeprav deliš z vsemi, v ekipi, v državi, samo tvoje. Na koncu si sam na zaletišču in na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.