Prevc razkril načrte: "To sezono bom samo še ...

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Najizkušenejši slovenski smučarski skakalec je po pričakovanjih predčasno končal letošnjo sezono.
Oglej si celoten članek

Slovenski smučarski skakalec Peter Prevc je prek družbenih omrežij sporočil, da je končal sezono. "To sezono samo še kavč selektor," je zapisal na Instagram.

Najstarejši od bratov Prevc je padel pred tremi tedni na treningu na svetovnem prvenstvu v Planici. Odnesel jo je zgolj z nekaj podplutbami in lažjim pretresom možganov.

Stiskajo pesti Malysz skrušen zaradi Kubackega: "To je neizmerna tragedija"

"V Planico vseeno pridem. Z največjo slovensko zastavo," je zapisal Peter Prevc in ob fotografiji svojih golih nog ter vode dodal: "Lepe pozdrave z morja, kjer se rane vseh vrst prej zacelijo. Se vidimo naslednjo zimo."

Foto: Epa Peter Prevc

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:52 22. Marec 2023.

    Ko je enkrat sestreljen pilot reaktivca in ima družino ni več sposoben za letenje in borbo.

  • 20:08 22. Marec 2023.

    Kar se mene tiče lahko to ostaneš tudi naslednjih 15 sezon!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.