Pri Anžiju naredili prostor za Capella?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Že pred dnevi se je govorilo, da bi Fabio Capello po odhodu z mesta angleškega selektorja delo lahko nadaljeval v Rusiji pri Anžiju. Zdaj pa so se govorice še nekoliko okrepile, ko so pri Anžiju odpustili sedanjega trenerja Jurija Krasnožana.
Oglej si celoten članek

Vodstvo najbogatejšega ruskega nogometnega kluba Anži Mahačkala je danes odpustilo trenerja Jurija Krasnožana, ruski mediji pa že navajajo, da naj bi se na trenerski stolček usedel Fabio Capello, ki je pred dnevi zapustil mesto angleškega selektorja. Krasnožan je klub vodil le mesec dni, v tem času pa z ekipo ni odigral niti ene uradne tekme.

Lastnik ekipe Anžija milijarder Sulejman Kerimov je Krasnožana zaposlil v začetku leta, ko je slednji dobil "nogo" pri moskovski Lokomotivi.

Capello je po slovesu od angleške reprezentance pretekli konec tedna preživel v Moskvi, mediji pa poročajo, da se je sestal s predstavniki Anžija. Za kavkaški klub med drugimi igrajo tudi Samuel Eto'o, Roberto Carlos in ruski reprezentant Jurij Žirkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.