Šport > Nogomet
26 ogledov

Pri Anžiju naredili prostor za Capella?

anglija podgorica capello Reuters
Že pred dnevi se je govorilo, da bi Fabio Capello po odhodu z mesta angleškega selektorja delo lahko nadaljeval v Rusiji pri Anžiju. Zdaj pa so se govorice še nekoliko okrepile, ko so pri Anžiju odpustili sedanjega trenerja Jurija Krasnožana.

Vodstvo najbogatejšega ruskega nogometnega kluba Anži Mahačkala je danes odpustilo trenerja Jurija Krasnožana, ruski mediji pa že navajajo, da naj bi se na trenerski stolček usedel Fabio Capello, ki je pred dnevi zapustil mesto angleškega selektorja. Krasnožan je klub vodil le mesec dni, v tem času pa z ekipo ni odigral niti ene uradne tekme.

Lastnik ekipe Anžija milijarder Sulejman Kerimov je Krasnožana zaposlil v začetku leta, ko je slednji dobil "nogo" pri moskovski Lokomotivi.

Capello je po slovesu od angleške reprezentance pretekli konec tedna preživel v Moskvi, mediji pa poročajo, da se je sestal s predstavniki Anžija. Za kavkaški klub med drugimi igrajo tudi Samuel Eto'o, Roberto Carlos in ruski reprezentant Jurij Žirkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.