Oblakov šef degradiral Ronalda: "Ima samo tri naslove!"

Foto: Epa cristiano ronaldo
Cristino Ronaldo je z izjavo po porazu na madridskem stadionu poskrbel dvignil veliko prahu v španski prestolnici.
Oglej si celoten članek

Portugalski napadalec po porazu italijanskega prvaka, ki je na stadionu Wanda Metropolitano tudi po zaslugi izjemnega Jana Oblaka klonil proti madridskemu Atléticu (2:0) in močno ogrozil visoke evropske ambicije, po koncu srečanja ni bil razpoložen za pogovor z novinarji.

Frustracije so se nakopičile že med tekmo, saj je bil ob vrnitvi v Madrid, kjer je skoraj desetletje naduševal v dresu kraljevega kluba, tarča provokacij domačih navijačev, ki so ga tekom celotnega obračuna obmetavali z najrazličnejšimi žaljivkami.

Zvezdnik Juventusa je imel pripravljen odgovor, saj jim je pokazal pet prstov, s čimer je želel sporočiti da je v karieri osvojil pet evropskih naslovov.

Gesto je nato ponovil v mešani coni in ob tem dejal: "Jaz imam pet naslovov v ligi prvakov, Atlético nobenega. Jaz pet, Atlético nič."

Gesta Tudi Ronaldo je imel nekaj za pokazati

Ronaldo je dve od petih lovorik osvojil prav na račun Atlética. V sezoni 2013/2014 se je vpisal med strelce ob zmagi kraljevega kluba s 4:1. V tisti sezoni je beli balet šele v 93. minuti odrešil Sergio Ramos z golom za podaljšek, v katerem so nato za galaktike zadeli še Gareth Bale, Marcelo in Ronaldo. Dve leti kasneje sta se madridska velikana spet srečala v finalu, zmagovalca pa je odločila v loterija, v kateri je odločilni zadetek z bele točke prispeval prav Ronaldo.

Cristiano Ronaldo je v ligi prvakov štirikrat slavil z Real Madridom (2014, 2016, 2017, 2018) in enkrat z Manchester Unitedom (2008).

Portugalčeva reakcija v Madridu se je dotaknila tudi predsednika Atlética Enriqueja Cereza, ki trdi, da Ronaldo ni osvojil petih, temveč le tri naslove. "Kar se mene tiče, Cristiano nima petih lovorik v ligi prvakov. Ima samo tri, razlog pa je povsem preprost. Proti Atléticu jih ni osvojil on. Kdo jih je osvojil? O tem se bomo pogovarjali v naslednjem intervjuju," je izjavil Cerezo, ki bržkone želel namigniti, da je bil Real na poti do omenjenih lovorik deležen izdatke sodniške pomoči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:32 22. Februar 2019.

    Strinjam se ! Seveda je izvan ampak prepotentnost ga tepe.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.