Pri Atleticu znova pozitiven test

Foto: epa Diego Simeone
Okužen prvi mož na klopi madridskega kluba.
Oglej si celoten članek

Argentinski trener Diego Simeone je bil po zadnjih testiranjih nogometnega kluba Atletico Madrid pozitiven na novi koronavirus, so sporočili na spletni strani kluba.

Petdesetletni trener je bil pozitiven po petkovih testiranjih celotne ekipe. Trenutno je doma, v karanteni in ne kaže simptomov bolezni covid-19, so še sporočili v izjavi za javnost.

Nogometaše kluba, med njimi je tudi slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak, so v petek testirali po vrnitvi s pripravljalnega tabora v Los Angeles de San Rafaelu, kjer so zaznali okužbo z novim koronavirusom pri članu spremljevalnega štaba.

Ostali testi niso pokazali pozitivnega primera.

Liga prvakov Atlético razkril oba okužena, Uefa vztraja pri dvoboju Oblaka in Kampla Pred ligo prvakov Dva okužena v klubu Jana Oblaka, Uefa je obveščena

Atletico Madrid v prvem krogu španskega prvenstva ta konec tedna ne igra, saj je avgusta sodeloval na zaključnem turnirju lige prvakov na Portugalskem. V četrtfinalu so izgubili proti Leipzigu Kevina Kampla z 1:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.