Pri Barceloni že iščejo novega trenerja

Foto: Profimedia
Katalonski velikan naj bi si želel italijanskega trenerja.
Oglej si celoten članek

Glede na to, da se zdajšnjemu trenerju Barcelone Ernestu Valverdeju pogodba izteče konec te sezone, je katalonski velik že v iskanju njegovega naslednika. Vodilni v klubu naj bi oči vrgli na 39-letnega Roberta De Zerbija, ki je privrženec atraktivnega in napadalnega nogometa, podobnega tistemu, ki ga goji Pep Guardiola.

Italijanski športni časnik Corriere dello Sport poroča, da je Barcelona že stopila v kontakt s predstavniki Sassuola, kjer trenutno službuje Zerbi.

Gre za mladega trenerja, ki je bil letos že v igri za odhod v Španijo oziroma na Kanarske otoke k Las Palmasu. Ker je njegov prestop propadel, je z njim sodelovanje sklenil Sassuolo, ki je trenutno eno najprijetnejših presenečenj italijanskega prvenstva. Ob atraktivni igri z veliko zadetki zaseda osmo mesto na lestvici z zgolj točko zaostanka za mesti, ki vodijo v evropska tekmovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.