Pri kraljevem klubu ostali brez denarja

Foto: Epa Real Madrid 34. naslov državnih prvakov
Kriza zaradi koronavirusa je zelo vplivala na finančno podobo madridskega velikana.
Oglej si celoten članek

Predsednik madridskega Reala Florentino Perez je že pred nekaj časa dejal, da bo tokratni prestopni rok v Evropi minil brez finančno megalomanskih prestopov. Kriza zaradi epidemije koronavirusa je namreč v veliki meri vplivala na dohodke in poslovanje najbogatejših klubov. Tako tudi pri Realu ne pričakujejo velikih okrepitev.

"Martin Odegaard, Dani Ceballos in Andrej Lunin se bodo morda vrnili s posoje," je nogometašem po zadnji tekmi sezone, ki so jo v osmini finala lige prvakov odigrali proti Mancester Cityju, sporočil generalni menedžer kluba Jose Angel Sanchez, njegove besede pa so zdaj objavili pri Marci.

Predsednik Barce "Nič ne bo z Neymarjem, virus nam onemogoča nabavo"

Ta je zbranim tako dal vedeti, da bodo ob vrnitvi videli le znane obraze v garderobi. "Pazite nase med dopustovanjem, ne zapustite se preveč. Vidimo se 30. avgusta," je še dodal Sanchez.

Pri Realu so ob koronavirusu velike vsote denarja namenili za obnovo kultnega stadiona Santiago Bernabéu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.