Pri Krimu obetavna Danka

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Slovenske državne prvakinje so se okrepile z mlado, 20-letno dansko organizatorko igre Melanie Mie Bak, poroča spletna stran kluba. Bakova, visoka 177 centimetrov, je vso kariero igrala v domačem Randersu, lani prvič tudi v članski ekipi.
Oglej si celoten članek

Organizatorka igre Melanie Mie Bak je sicer tako kot Gloria Pavlova, s katero je Krim Mercator pred dnevi prav tako podpisal pogodbo, že vadila v Ljubljani in zadovoljila strokovni štab.

"Počaščena sem, da sem dobila priložnost igrati za Krim. Mislim, da lahko s tem naredim velik korak v moji karieri. Krim je klub z bogato tradicijo in veselim se, da bom del njegove zgodbe. Izkušnja s klubom, njegovim vodstvom, trenerji in ekipo je bila odlična in veselim se, da bom nadaljevala vadbo v takšnem okolju. Upam, da bom ekipi čim bolje pomagala na poti k vrhu, kamor Krim tudi spada," je za Krimovo spletno stran povedala Bakova.

Dva visoka poraza v Romuniji

177 centimetrov visoka Danka bo v Krimovem dresu prvič zaigrala na naslednjem pripravljalnem turnirju v Koprivnici, ki bo 29. in 30. avgusta. Na njem bodo nastopili Krim, Podravka, Budućnost in slovaška Iuventa Michalovce.

Že minuli konec tedna pa so krimovke igrale na prijateljskem turnirju v Romuniji. Najprej so s 26:41 izgubile proti domači ekipi Baia Mare, potem s 25:33 proti ekipi Rostov Don, za konec pa so z 28:27 premagale Iuvento Michalovce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.