Šport
50 ogledov

Pri Krimu obetavna Danka

Melanie Mie Bak Randers Krim Mercator Facebook
Slovenske državne prvakinje so se okrepile z mlado, 20-letno dansko organizatorko igre Melanie Mie Bak, poroča spletna stran kluba. Bakova, visoka 177 centimetrov, je vso kariero igrala v domačem Randersu, lani prvič tudi v članski ekipi.

Organizatorka igre Melanie Mie Bak je sicer tako kot Gloria Pavlova, s katero je Krim Mercator pred dnevi prav tako podpisal pogodbo, že vadila v Ljubljani in zadovoljila strokovni štab.

"Počaščena sem, da sem dobila priložnost igrati za Krim. Mislim, da lahko s tem naredim velik korak v moji karieri. Krim je klub z bogato tradicijo in veselim se, da bom del njegove zgodbe. Izkušnja s klubom, njegovim vodstvom, trenerji in ekipo je bila odlična in veselim se, da bom nadaljevala vadbo v takšnem okolju. Upam, da bom ekipi čim bolje pomagala na poti k vrhu, kamor Krim tudi spada," je za Krimovo spletno stran povedala Bakova.

Dva visoka poraza v Romuniji

177 centimetrov visoka Danka bo v Krimovem dresu prvič zaigrala na naslednjem pripravljalnem turnirju v Koprivnici, ki bo 29. in 30. avgusta. Na njem bodo nastopili Krim, Podravka, Budućnost in slovaška Iuventa Michalovce.

Že minuli konec tedna pa so krimovke igrale na prijateljskem turnirju v Romuniji. Najprej so s 26:41 izgubile proti domači ekipi Baia Mare, potem s 25:33 proti ekipi Rostov Don, za konec pa so z 28:27 premagale Iuvento Michalovce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.