Pri Olimpiji zlomili pokal, sledil odziv Pivovarne Union

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V torek smo dobili zmagovalce letošnje izvedbe nogometnega pokalnega tekmovanja. Prvakom se je zgodila manjša nezgoda.
Oglej si celoten članek

Ljubljanska Olimpija je na koprski Bonifiki v odličnem finalnem srečanju ugnala Celje (2:1) in si tako dala obliž na prvenstvene rane.

"Zmaji" so lovoriko znali proslaviti. Prešerne volje so bili že na zelenici, nato pa se je zabava preselila v objektivom bolj umaknjene kotičke. 

Pokal Slovenije Olimpija rešila sezono s pokalno lovoriko

Detajl z očitno huronskega slavja pa je vendarle zaokrožil po spletu. Pojavila se je namreč fotografija prelomljene lovorike za Pokal Pivovarne Union, kakor je uradno ime tekmovanja. V taboru Olimpije je bil nekdo torej malce neroden ...

Foto: Instagram Olimpija Ljubljana Pokal Pivovarne Union Bonifika

Kakšnih večjih zamer dogodek ni povzročil. Uradni sponzor pokala se je že odzval na družbenem omrežju in pri tem izdal še eno zanimivo vest.

"Včeraj so zmaji naslov pokalnih prvakov slavili tako na polno, da pokalna lovorika tega ni zdržala. A brez solza, brez strahu NK Olimpija Ljubljana in ne se jezit Nogometna zveza Slovenije. Jeseni gre ven natečaj za nov pokal Pivovarna Union," so ljubljanski pivovarji zapisali na Facebooku.

Olimpija je v torek osvojila svojo sedmo pokalno lovoriko, če štejemo uspehe obeh "verzij" kluba. To je ljubljanskim zeleno-belim pred letošnjo sezono uspelo v letih 1993, 1996, 2000, 2003, 2018 in 2019. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.