Šport > Nogomet
5656 ogledov

Pri Olimpiji zlomili pokal, sledil odziv Pivovarne Union

Olimpija Ljubljana Pokal Pivovarne Union Bonifika Twitter
V torek smo dobili zmagovalce letošnje izvedbe nogometnega pokalnega tekmovanja. Prvakom se je zgodila manjša nezgoda.

Ljubljanska Olimpija je na koprski Bonifiki v odličnem finalnem srečanju ugnala Celje (2:1) in si tako dala obliž na prvenstvene rane.

"Zmaji" so lovoriko znali proslaviti. Prešerne volje so bili že na zelenici, nato pa se je zabava preselila v objektivom bolj umaknjene kotičke. 

NK Olimpija Ljubljana Pokal Slovenije Šport Olimpija rešila sezono s pokalno lovoriko

Detajl z očitno huronskega slavja pa je vendarle zaokrožil po spletu. Pojavila se je namreč fotografija prelomljene lovorike za Pokal Pivovarne Union, kakor je uradno ime tekmovanja. V taboru Olimpije je bil nekdo torej malce neroden ...

Olimpija Ljubljana Pokal Pivovarne Union Bonifika | Avtor: Instagram Instagram

Kakšnih večjih zamer dogodek ni povzročil. Uradni sponzor pokala se je že odzval na družbenem omrežju in pri tem izdal še eno zanimivo vest.

"Včeraj so zmaji naslov pokalnih prvakov slavili tako na polno, da pokalna lovorika tega ni zdržala. A brez solza, brez strahu NK Olimpija Ljubljana in ne se jezit Nogometna zveza Slovenije. Jeseni gre ven natečaj za nov pokal Pivovarna Union," so ljubljanski pivovarji zapisali na Facebooku.

Olimpija je v torek osvojila svojo sedmo pokalno lovoriko, če štejemo uspehe obeh "verzij" kluba. To je ljubljanskim zeleno-belim pred letošnjo sezono uspelo v letih 1993, 1996, 2000, 2003, 2018 in 2019. 

 
Komentarjev 1