Pri prvoligašu zamenjali trenerja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Grubor ni več trener Aluminija.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvoligaš Aluminij iz Kidričevega in trener Slobodan Grubor sta sporazumno prekinila sodelovanje, so sporočili iz kluba. Na klopi rdeče-belih bo Gruborja zamenjal Oskar Drobne. Petinštiridesetletni Celjan je nazadnje sedel na klopi drugoligaša iz Radomelj, s katerim je ob prekinitvi 2. SNL zasedal vrh prvenstvene lestvice.

Dvainpetdesetletni Rečan je bil v Kidričevem leto in pol, v prejšnji sezoni je s petim mestom poskrbel za najvišjo uvrstitev kluba v zgodovini. "Ob koncu moje druge poti v Kidričevem se zahvaljujem vsem v klubu, ki so mi omogočili ponovno vrnitev na klop, da smo lahko z Nogometnim klubom Aluminij dokazali svoje dobro delo in s tem upravičili svoj prihod. Mislim, da sem v letu in pol dobro delal za klub in igralce. Ponosen sem na dosežke, ki smo jih ustvarili in so bili zgodovinski za NK Aluminij," je dejal Grubor.

Direktor kluba Borut Arlič pa je dejal, da je bila odločitev težka: "Slobodanu Gruborju se zahvaljujem za vse opravljeno delo v vseh letih v Kidričevem. Odločitev o razhodu je bila zelo težka, glede na delo, ki je bilo opravljeno. Kazala se je kakovost dela, žal pa smo prišli do točke, kjer Nogometni klub Aluminij potrebuje spremembo, čeprav se dobro zavedamo, da bo zelo težko ponoviti rezultate, ki jih je klub dosegel s Slobodanom Gruborjem na čelu."

Foto: Profimedia Slobodan Grubor

Aluminij je po 16 tekmah te sezone Prve lige Telekom Slovenije na predzadnjem mestu prvenstvene lestvice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.