Pri PSG končali vsa ugibanja o sodelovanju z Messijem

Foto: Epa
Foto: Epa
V PSG potrdili, da z Messijem ne bodo podaljšali sodelovanja.
Oglej si celoten članek

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi bo ob koncu sezone zapustil vrste Paris Saint-Germaina. Pri PSG so namreč potrdili, da z Messijem ne bodo podaljšali sodelovanja.

Messi bo zapustil Paris Saint-Germain po zadnji tekmi sezone, so prvaki Ligue 1 sporočili na družbenih omrežjih. PSG bo doma gostil Clermont.

"Po dveh sezonah v prestolnici se bo avantura Lea Messija s Paris Saint-Germainom končala ob koncu sezone 2022/23," francoska tiskovna agencija AFP povzema sporočilo kluba.

Messija mediji že več tednov povezujejo z odhodom v Savdsko Arabijo, kjer od januarja igra njegov večni rival Cristiano Ronaldo. Piše se tudi o vrnitvi v Barcelono, ki jo je Messi zapustil zaradi finančnih težav, omenjena pa sta bila tudi kluba Inter Miami, ki je v delni lasti Davida Beckhama, in Newell's Old Boys, klub iz Messijevega rojstnega kraja Rosario.

Messi, ki je lani z Argentino osvojil naslov svetovnega prvaka, je pred dvema sezonama okrepil PSG ob šokantnem prestopu iz Barcelone. Glavni cilj njegovega prihoda na Park princev je bil, da bi PSG-ju pomagal osvojiti izmuzljivo ligo prvakov, vendar mu ta cilj ni uspel.

Francoskemu klubu je v lanski sezoni Real Madrid v osmini finala lige prvakov končal sanje o cenjenem evropskem naslovu, letos pa ga je doletela enaka usoda ob soočenju z Bayernom iz Münchna.

Argentinec je v Parizu pri s Katarjem lastniško povezanem klubu zaslužil plačo v višini 30 milijonov evrov na leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.