Pri Realu še enkrat odločno nad govorice

Foto: Epa julen lopetegui florentino perez
Pri evropskih prvakih so še enkrat zanikali ugibanja.
Oglej si celoten članek

V Real Madridu so zanikali govorice, da želijo v svoje moštvo zvabiti Brazilca Neymarja. Španski mediji so poročali, da kraljevi klub za zvezdo pariškega PSG pripravlja 310 milijonov evrov vredno ponudbo, a so v Realu na spletni strani zapisali, da nimajo nikakršnega namena pripraviti ponudbe za nekdanjega igralca Barcelone.

"V luči konstantnih poročil, ki igralca PSG Neymarja povezujejo z našim klubom, želi Real Madrid jasno povedali, da klub nima nikakršnega namena pripraviti ponudbo za nogometaša," so v petek zvečer zapisali v madridskem velikanu.

Real, ki mora najti zamenjavo za Cristiana Ronalda, je sicer dejal, da so vezi med kraljevim klubom in PSG odlične. "Če bi bil Real Madrid v katerikoli fazi pripravljen razmisliti o uslugah nogometašev PSG, bi takoj pristopili k klubu," so še zapisali v sporočilu.

Po poročanju medijev naj bi se Real zanimal še za enega nogometaša PSG, in sicer francoskega napadalca Kyliana Mbappeja, a so tudi te govorice pred dnevi zanikali.

Neymar se je v francosko prestolnico preselil iz največjega Realovega rivala Barcelone poleti 2017 za rekordnih 222 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.