Pri Tottenhamu iščejo trenerja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pri Tottenhamu očitno vse bolj izgubljajo upanje, da bodo zadržali trenerja Harryja Redknappa, ki naj bi prevzel angleško reprezentanco. V klub si želijo pripeljati Brendana Rodgersa.
Oglej si celoten članek

Za trenutnega trenerja Swansea Cityja bi morali pri Tottenhamu odšteti vsaj pet milijonov funtov. Rodgers je z Valižani februarja sicer podpisal novo pogodbo, z njo pa naj bi na klopi Swanseaja ostal še naslednja tri leta in pol. V pogodbi je zapisana tudi višina odškodnine za prestop v drug klub. Pri Tottenhamu so sicer v preteklosti že plačali pet milijonov funtov tudi za prihod Harryja Redknappa, ki je tako lahko predčasno zapustil Portsmouth.

Prvi kandidat za prevzem Londončanov je pri vodilnih v klubu sicer José Mourinho, a se pričakuje, da bo ostal pri madridskem Realu. Naslednja na lestvici želja sta Rodgers in dolgoletni trener Evertona David Moyes. Pri Spurs si namreč želijo nekoga, ki že ima izkušnje z vodenjem ekipe v Premier League.

Še največ zadržkov naj bi imel prav Rodgers, ki je trenutno zelo zadovoljen z delom pri Swanseaju. "Brendana bi se lahko zvabilo v Tottenham, a to še ni zaključena zadeva, kot menijo vsi. Videl je, kaj se je zgodilo z Andrejem Villas-Boasem pri Chelseaju. Če bi mu Tottenham ponudil službo, bi jo bilo težko zavrniti, a se zaveda, da bi bile njegove delnice še nekoliko višje z dodatnim letom izkušenj," je za goal.com izjavil vir, ki naj bi bil blizu valižanskega kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.