Šport > Nogomet
15 ogledov

Pri Tottenhamu iščejo trenerja

Brendan Rodgers Reuters
Pri Tottenhamu očitno vse bolj izgubljajo upanje, da bodo zadržali trenerja Harryja Redknappa, ki naj bi prevzel angleško reprezentanco. V klub si želijo pripeljati Brendana Rodgersa.

Za trenutnega trenerja Swansea Cityja bi morali pri Tottenhamu odšteti vsaj pet milijonov funtov. Rodgers je z Valižani februarja sicer podpisal novo pogodbo, z njo pa naj bi na klopi Swanseaja ostal še naslednja tri leta in pol. V pogodbi je zapisana tudi višina odškodnine za prestop v drug klub. Pri Tottenhamu so sicer v preteklosti že plačali pet milijonov funtov tudi za prihod Harryja Redknappa, ki je tako lahko predčasno zapustil Portsmouth.

Prvi kandidat za prevzem Londončanov je pri vodilnih v klubu sicer José Mourinho, a se pričakuje, da bo ostal pri madridskem Realu. Naslednja na lestvici želja sta Rodgers in dolgoletni trener Evertona David Moyes. Pri Spurs si namreč želijo nekoga, ki že ima izkušnje z vodenjem ekipe v Premier League.

Še največ zadržkov naj bi imel prav Rodgers, ki je trenutno zelo zadovoljen z delom pri Swanseaju. "Brendana bi se lahko zvabilo v Tottenham, a to še ni zaključena zadeva, kot menijo vsi. Videl je, kaj se je zgodilo z Andrejem Villas-Boasem pri Chelseaju. Če bi mu Tottenham ponudil službo, bi jo bilo težko zavrniti, a se zaveda, da bi bile njegove delnice še nekoliko višje z dodatnim letom izkušenj," je za goal.com izjavil vir, ki naj bi bil blizu valižanskega kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.