Šport > Nogomet
15 ogledov

Redknapp: Ne razmišljam o Angliji

Harry Redknapp je prepričan, da Darko Čeferin svojega dela ni opravil dobro. Žurnal24 main
Že nekaj sekund po odstopu Fabia Capella z mesta angleškega selektorja so se začela namigovanja, kdo bi utegnil zasesti mesto Italijana. Angleška javnost si je enotna, da bi moral na klop sesti domači strokovnjak. Bo to prvi mož Tottenhama Harry Redknapp?

V anketi The Suna je kar 42 odstotkov vseh anketirancev glasovalo, da Fabia Capella na klopi angleške reprezentance nasledi Harry Redknapp, medtem ko je na drugem mestu s 17 odstotki pristal Jose Mourinho. Prvega moža Tottenhama si na čelu Anglije želita videti tudi Unitedov dvojec, Wayne Rooney in Rio Ferdinand, ki sta ga podprla na Twitterju.

Medtem pa Redknapp ni prav nič navdušen, da bi le štiri mesece pred začetkom Eura 2012 v Ukrajini in na Poljskem prevzel vodenje angleške reprezentance. "Ne razmišljam, da bi prevzel Anglijo. Pred mano je velika tekma v soboto s Tottenhamom, na katerega sem osredotočen," je Redknapp zaupal angleškim medijem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.