Pri velikanu zamrznili plače

Foto: EPA Giorgio Chiellini Juventus Barcelona
Trener Murizio Sarri in zvezdniki Juventusa so pristali na zamrznitev plač.
Oglej si celoten članek

Pri stari dami so se nogometaši in prvi mož stroke Maurizio Sarri strinjali s tem, da naslednje štiri mesece zaradi koronavirusa ne bodo dobili celotnih plač, s tem pa bodo klubu pomagali ohraniti 90 milijonov evrov. V Italiji so vse športne prireditve odpovedane vsaj do 3. aprila, nihče pa ne pričakuje, da se bodo takrat nadaljevale. 

Cristiano Ronaldo in ostali zvezdniki tako ne bodo v celoti dobili izplačanih zaslužkov v mesecu marcu, aprilu, maju in juniju. Če se bodo razmere spremenile in se bo nadaljevalo z nogometom, bodo pri Juventusu znova ocenili situacijo. 

"Juventus bi se rad zahvalil trenerju in igralcem za izkazano privrženost v teh težkih časih," so zapisali pri serijskih italijnskih prvakih, ki imajo na lestvici točko prednosti pred Laziom.

Tudi nogometaši v nekaterih drugih evropskih velikanih, med drugim igralci Bayerna in Borussie Dortmund, so že pristali na zmanjšanje plače.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.