Pri Yamahi vse bolj nervozni zaradi Rossija

Foto: Epa valentino rossi
Petronas Yamaha z nestrpnostjo pričakuje odgovor najslavnejšega motociklista na svetu.
Oglej si celoten članek

Ko se je tovarniška Yamaha odločila, da ne more več čakati na Valentina Rossija in je njegov sedež ponudila Fabiu Quarataroju, so se legendarnemu Doktorju odprla vrata v satelitsko moštvo Yamaha Petronas, če bi se seveda odločil, da želi kariero nadaljevati tudi v letu 2021.

Ni še konec... Rossi zaradi korone spremenil svoje načrte ter navdušil svet moto športa!
Letošnja sezona bi bila lahko Rossijeva zadnja, a je izbruh koronavirusa stvari postavil na glavo. Italijam je nameral z določitvijo počakati nekaj dirk, ki bi podale odgovor, ali je lahko  konkurenčen najboljšim dirkačem, a težava je v tem, da dirke odpadajo kot po tekočem traku, kar pomeni, da se njegov čas na tovarniškem motociklu nezadržno izteka. Če se stvari ne bodo kmalu spremenile na bolje, se bo moral odločitil, ne da bi vedel, kakšno je razmerje moči na dirkališču.

Pri Petronasu so zaradi nejasnosti vse bolj na trnih, saj bi se, če bi Rossi nenadoma naznanil upokojitev, znašli v težavah pri iskanju alternative. Rossiju sicer gre na roko, da so pogajanja o pogodba trenutno zamrnjena, vendar si Japonci vseeno želijo, da bi se 41-letnik čim prej zjasnil o svoji prihodnosti.

"Vsaj dan gledam v telefon, vendar nisem še ničesar dočakal. Upam, da se bo Valentino oglasil vsaj prek aplikacije WhatsApp ali kaj podobnega," se je pošalil šef moštva Razlan Razali.

"Za zdaj ni bilo še nič, a vrata ostajajo odprta. Če se bo odločil, ga zagotovo ne bomo ignorirali. On je devetkratni svetovni prvak, kar ima veliko težo pri marketingu in prepoznavnosti moštva. A treba bo bo doseči dogovor. Potrebno se je dogovoriti, kaj pride oziroma kaj ne pride v poštev. Ugotoviti moramo, kaj sploh hoče," je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.