Konec ugibanj! Pricurljala informacija, kdo bo letos osvojil Zlato žogo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mediji trdijo, da je dobitnik Zlate žoge že bil obveščen o svoji zmagi ter se je tudi dotaknil trofeje.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi bo osvojil prestižno nagrado Zlata žoga za leto 2019! Tako vsaj trdi španski časnik Mundo Deportivo, ki se je dokopal do informacije, kljub temu da je do ceremonije še skoraj teden dni.

Gala slovesnost je sicer na sporedu v ponedeljek 2. decembra, toda Mundo Deportivo trdi, da so pri France Footballu že kontaktirali izjemnega Argentinca ter ga informirali, da je nagrada njegova.

"V torek so mu na sestanku pojasnili, da bo on osvojil Zlato žogo za leto 2019. Imel je celo priložnost, da se je dotaknil trofeje, katero mu bodo izročili na veliki slovesnosti v Parizu," so zapisali v besedilu omenjenega medija.

Foto: Profimedia Messi in Ronaldo

Messijeva konkurenta za naslov sta sicer še Virgil van Dijk ter Cristiano Ronaldo, ki ima prav tako kot Argentinec pet naslovov. Če se izkaže, da informacija drži, bo Messi s šestimi Zlatimi žogami postal absolutni rekorder.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.