Green Dragons: Prihajajo "Ribič Darko in slačifantje"

Foto: Green Dragons/Facebook
Foto: Green Dragons/Facebook
Ljubljanski navijači na svojevrsten način vabijo na sobotni derbi.
Oglej si celoten članek

V soboto zvečer se bo na stadionu Stožice igral večni nogometni derbi med Olimpijo in Mariborom, poleg nogometašev se pripravljajo tudi navijači.

Zeleno-beli obračun pričakujejo z lepo točkovno zalogo in brez pretresov, ki so v preteklih dneh burili duhove v Ljudskem vrtu, tako da v prestolnici prevladuje optimizem. 

Ljubljanska navijaška skupina Green Dragons je na tekmo povabila s šaljivim plakatom. Na njem je v zanimivi opravi upodobljen trener Maribora Darko Milanič, po rodu Izolan.

Odločno Tako so se na dogajanje okrog Zahovića odzvale Viole

Green Dragons so si z objavo na Facebooku privoščili šefa mariborske stroke in njegov izbor besed po tekmah, obregnili so se tudi ob parole Viol in nedavni eksces vijoličastega športnega direktorja Zlatka Zahovića, dodali pa še nekaj pikrih besed o "provinci" in "malomeščanstvu".

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:55 28. Marec 2018.

    Pokvarjeno.Niso nic boljsi od ZZ.

  • kbm
    12:45 28. Marec 2018.

    Ko bodo "ribič Darko in slačifantje" odhajali, bodo vse žabe že pospravljene na "suho".

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.