Šport > Nogomet
7714 ogledov

Tako so se na dogajanje okrog Zahovića odzvale Viole

Viole Ljudski vrt Viole v Ljudskem vrtu.
Mariborski navijači so dali vedeti, kaj si mislijo o Zlatku Zahoviću.

Zlatko Zahović je bil v ponedeljek zvečer suspendiran s strani NK Maribor, o njegovi usodi v vijoličastem klubu bodo odločali v naslednjih dneh.

NZS je proti športnemu direktorju državnih prvakov uvedla disciplinski postopek, oglasila so se različna novinarska združenja in obsodila Zahovićev grob verbalni napad na novinarja EkipeSN Dejana Mitrovića. 

Zlatko Zahović Ljudski vrt Šport Zlatko Zahović suspendiran!

Kljub vsesplošnemu zgražanju nad Zahovićevimi besedami pa ima nekdaj odlični nogometaš še vedno ogromno podpornikov, predvsem med navijači Maribora.

Najbolj odločno so na njegovo stran stopili pripadniki navijaške skupine Viole. Na svojem Facebook računu so namreč objavili podobo Zahovića s pripisom - Eden od nas.

Viole NK Maribor Olimpija Ljubljana Pokal Slovenije Ljudski vrt Primer Zahović Šport "Ključno za klub je, kako se bodo odzvali navijači"

Zahović je kolektiv iz štajerske prestolnice dvakrat popeljal v Ligo prvakov in v Ljudski vrt prinesel številne državne naslove. Pogodbo s klubom ima sicer do leta 2024.

Komentarjev 12
  • Marka Skace 14:19 20.marec 2018.

    Tako je v Sloveniji , ko bivši nogometaš pa še duševni bolnik vodi klub . Če bi kaj takega storil kakšen mali človek bi ga pa na--bal. Večina navijačev , katera ga podpira so identični Zahoviću. Ne držijo se pravnega ...prikaži več reda in človeških norm.

  • klincek 14:18 20.marec 2018.

    In zamegljenci še naprej mastrubirajo.

  • borut54 11:37 20.marec 2018.

    Pa kaj toliko polemike okoli nekega ZahoviĆa. Da pa bi se opravičil to pa ne. On je vendar mama tata nekega kluba v neki pokrajini. Kdaj bo šel v penzijo. Aha še ni dovolj star. Čez 60 let jih še nima.

Sorodne novice