Prijateljski obračun med Slovenijo in Grčijo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.30 igrala prijateljsko tekmo z grško izbrano vrsto, ki se pripravlja na nastop na evropskem prvenstvu na Poljskem in v Ukrajini. Tekmo bosta ekipi odigrali v avstrijskem Kufsteinu.
Oglej si celoten članek

Selektor Slaviša Stojanović je za "grško akcijo" vpoklical vratarje Vida Belca, Jasmina Handanovića, Samirja Handanovića in Jana Oblaka, branilce Gregorja Balažica, Miša Brečka, Boštjana Cesarja, Bojana Jokića, Dejana Kelharja, Andraža Struno in Marka Šulerja, veziste Armina Bačinovića, Josipa Iličića, Kevina Kampla, Andraža Kirma, Jasmina Kurtića, Darijana Matića, Aleša Mertlja, Aleksandarja Radosavljevića, Mirnesa Šišića in Dareta Vršiča ter napadalce Valterja Birso, Zlatka Dedića, Zlatana Ljubijankića, Tima Matavža in Etiena Velikonjo.

Slovenska ekipa se je pripravljala v Avstriji v Fulpmesu, kjer je opravila osem treningov. Večjih težav s poškodbami svojih igralcev Stojanović ni imel, tako da bo na obračunu z Grki, ki bo tretja tekma pod Stojanovićevim vodstvom po ZDA in Škotski, lahko računal na vse poklicane nogometaše.

Slovenija bo do septembrskega začetka kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014 igrala le še eno pripravljalno tekmo, in sicer 15. avgusta z Romunijo v Ljubljani. Prvi kvalifikacijski dvoboj pa bo igrala 7. septembra prav tako v Stožicah proti Švici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.